Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Látogatónk!

Amikor Ön a Somlóvásárhely Önkormányzat internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra.

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen a központi államigazgatási szervek honlapjaira vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője a Somlóvásárhely Önkormányzat. Az általunk szolgáltatott közérdekű információk egy része közvetlenül a kormányzati portálról is elérhető, emellett a honlapunkról kiindulva számos további szolgáltatást a kormányzati portálon vehet igénybe. Ezekben azesetekben Ön honlapunkat elhagyja, átlép a kormányzati portálra és adatainak kezelése attól fogva ott történik. (Böngészőprogramja mutatja a képernyőn, hogy Ön éppen hol jár.)
 
A honlap üzemeltetéséhez és egyben a látogatók adatainak kezeléséhez külső szervezetet (adatfeldolgozót) veszünk igénybe:
A weboldal tárhelyszolgáltatójának adatai:

Cégnév: EVOLUTIONET Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Székhely: 7342 Mágocs, Széchenyi utca 75.
Adószám: 14992511-2-02
EU közösségi adószám: HU 14992511
Cégjegyzékszám: Cg. 02-09-075023
Elérhetőségek és kapcsolati adatok: http://virtualpark.hu/

Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a Somlóvásárhely Önkormányzat a honlap látogatási statisztikájának rendszeres méréséhez a Google Anitycs szolgáltatáshoz szükséges mértékben adja át.
További informűciók: https://www.google.com/analyti...

A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

Ha Ön megtisztel bennünket azzal, hogy elégedettség-mérő űrlapunkat kitölti, véleménye statisztikai adatként, az Ön személyével össze nem köthető módon (anonimizáltan) kerül rögzítésre a kormányzatiportál mellett működő központi számítógépen.

Ha Ön kérdést kíván feltenni vagy megosztja velünk véleményét, kapcsolatfelvételi oldalunk űrlapját használhatja. Ilyenkor meg kell adnia nevét, elektronikus postacímét (email), valamint kérdését vagy véleményét.

Ezeket az adatait eljuttatjuk a Somlóvásárhely Önkormányzat illetékeseihez; válaszukkal megkeressük Önt.

Ha Ön úgy gondolja, hogy kérdése másokat is érint és javasolja azt felvenni a Gyakran Ismételt Kérdések közé, akkor ugyancsak meg kell adnia nevét, elektronikus postacímét (email), valamint kérdését.

Amennyiben részt kíván venni a Somlóvásárhely Önkormányzat tevékenységét érintő véleménycserében, azt a kormányzati portál Fórumán, az ottani szabályok szerint, a megfelelő témacsoportokban teheti meg; adatait ilyenkor a kormányzati portál kezeli.

Ez a tájékoztató a honlapunk tartalmi és formai egységesítésével kapcsolatos adatvédelmi információkat tartalmazza. Látogatóink személyes adatainak kezelése csak részét képezi adatkezelési tevékenységünknek. A Somlóvásárhely Önkormányzat más tevékenységei során is kapcsolatba kerül az állampolgárokkal, ügyfelekkel, melynek során kezeli az érintettek személyes adatait – erről általános adatvédelmi tájékoztatónk szól.

Ha további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről, forduljon hozzánk: elérhetőségeink.

Tisztelettel:
jegyző